Tilaa meiltä parketin asennukset Kohteesen kuin kohteeseen

Parkettilattiat

JS-parketti on erikoistunut lattia-asennuksiin. Toimimme Helsingissä ja koko Uudenmaan alueella. Tilaa meiltä parketin asennus ja voit olla varma että, työ tehdään huolella loppuun asti huolella – sovitusta aikataulusta tinkimättä!’

PARKETIT

Parketteja on useita eri tyyppejä. Yhteistä niille on niiden materiaali, puu. Maapallollamme kasvaa suuri määrä erilaisia puita, joista voidaan tehdä parketteja. Vaihtoehtoja on monia.

Palvelumme

Parketti on jalalle mukavan tuntuinen materiaali, hieman pehmeä ja lämmin, aidon puun tuntuinen. Parkettilattia on myös helppo pitää puhtaana, eikä lika näy herkästi. Monista sävyistä ja puulajeista löytyy varmasti jokaiseen kotiin sopiva ratkaisu.

Parkettilattiat
Etusivu

LAUTAPARKETTI

Lautaparketti on parkettitehtaalla valmiiksi tehty lattianpäällyste. Sille on tyypillistä kolmi-, tai useampi kerroksinen, yhteen liimattu rakenne. Lautoja kiertää joka puolella ponttaus. Pintakerroksena on vähintään 3,6 mm paksuinen kulutuskerros, joka yleisimmin on sauvan muotoinen. Pintakerroksen sauvat voivat olla ladottu erilaisiin kuvioihin. Lautaparketit toimitetaan valmiiksi lakattuna, tai vahattuna. Muitakin pintakäsittely vaihtoehtoja on tarjolla.

Ota yhteyttä

Avaa chat
Tarvitsetko apua?
Hei!👋
Voimmeko auttaa sinua?