Laminaatin asennus Helsinki, Espoo ja Vantaa

Laminaattilattiat

Laminaatin asennus on helppoa, kun sen osaa. JS-pakertilta amattitaidolla yli 10-vuoden kokemuksella takuu työnä asennukset. Asennamme laminaattilattiat nopeasti, asiantuntevasti, huolellisesti ja siististi. Asennuspalvelujen lisäksi saat myös asiantuntevia neuvoja laminaatin tai muun lattiamateriaalin valinnassa.

Laminaattilattiat
Laminaattilattiat

Laminaattilattian asennus kotiin tai toimistolle

Laminaattilattia on edullinen, helppohoitoinen ja näyttävä vaihtoehto niin kotiin kuin toimistolle. Laminaatti on HDF- tai MDF-levyä, jonka päällä on kova laminaattikerros. Päällimmäinen kova kulutuskerros tekee laminaatista kestävän ja huolettoman lattiamateriaalin.
HDF- tai MDF- levyn ja päällimmäisen kulutuskerroksen väliin jää painettu kuviokerros, jonka ansiosta laminaattilattiaan saadaan periaatteessa mikä tahansa kuvio - pidit sitten enemmän puu- tai kivilattiasta. Esimerkiksi valkoinen laminaatti tuo tilaan raikkaan tunnelman, eikä valinnanvara lopu siihen: voit päällystää lattiasi vanhan ajan lankkulattian tyyliin, tai valita modernin, valkoisen ja korkeakiiltoisen laattajäljitelmälaminaatin.

Laminaatti asennettuna ammattilaisen toimesta

Laminaatti on suhteellisen helppo asentaa myös itse, jos huone on melko säännöllisen muotoinen. Jos asennuksesta ei ole kokemusta, tila on monimutkainen, eikä käytössä ole oikeanlaista osaamista ja työkaluja, voi asennuksesta kuitenkin tulla tarpeettoman työläs, kallis ja sotkuinen urakka. Siksi helpointa onkin jättää laminaatin asennus ammattilaiselle.

Laminaattilattiat

Ota yhteyttä

Avaa chat
Tarvitsetko apua?
Hei!👋
Voimmeko auttaa sinua?